Gears of War 2 in Silent Hill: Downpour sedaj tečeta na PC-ju

Dobre novice za vse tiste, ki si niste nikoli lastili konzole Xbox 360 in ste tako zamudili vrsto naslovov, ki nikoli niso izšli za PC.

Razvoj emulatorja Xenia namreč lepo poteka in razvojna ekipa je celo napredovala do takšne stopnje, kjer nekatere precej zahtevne igre tečejo pri sprejemljivih sličicah na sekundo.

Ena od franšiz, ki nikoli ni pravilno zaživela na PC-ju je Gears of War serija. Dobili smo namreč samo prvi del in tudi predelavo enke, vendar dvojka in trojka še vedno manjkata v PC knjižnici.

Gears of War 2 preko Xenia emulatorja praktično dela perfektno, samo včasih malce upadejo sličice na sekundo. Enako se je zgodilo z igro Silent Hill: Downpour, ki izgleda odlično in praktično popolnoma igralno.

Seveda vzemite v zakup, da boste za poganjanje potrebovali močno mašino. Emulacija ni mačji kašelj in na temu mestu šteje predvsem močan procesor. Igralna posnetka sta bila tako ustvarjena na pravi računalniški pošasti:

  • Procesor: Intel Core i7 8700K @ 5.0 Ghz
  • Pomnilnik: G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16
  • Grafična kartica:GeForce RTX 2080 SUPER GAMING OC 8G

Če bi tudi sami radi preizkusili srečo, se odpravite na uradno stran in si prenesite uradni emulator, medtem ko se boste za igre morali obrniti na druge kanale.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime