Tesla prispela tudi v slovenske avtomobilske salone

Če se vam je v preteklosti kolcalo po nakupu električnega avtomobila Tesla, potem ste zagotovo razočarano ugotovili, da ta slavni štirikolesnik v Sloveniji ni na voljo. Vendar brez skrbi, saj se je to sedaj končno spremenilo.

Tesla je namreč na Twitterju sporočila, da širijo ponudbo tudi drugod po Evropi. Prestižni avtomobili so sedaj prispeli na Poljsko, Madžarsko, Romunijo in da, Slovenijo.

Za nakup so na voljo trije modeli: Model S, Model X in Model 3. Tesla je v Poljski namestila 4 “Supercharging” postaje, na Madžarskem 2 in v Sloveniji 3. V izdelavi so še dodatne postaje, Poljska pa je dobila tudi servisni center, enako pa se bo kmalu zgodilo tudi na Madžarskem.

Če vas mika želja po nakupu, se odpravite na uradno stran, kjer boste sedaj lahko odkrili tudi slovensko zastavico. Pri naročilu si lahko dodobra opremite svoje novo vozilo, vendar vas bodo cene pošteno oklestile. Štiri zimske gume vas bodo oštele za 2k evrov, če pa želite popolnoma samovozeči avto, pa boste primaknili še 5.300 €.

Vsak naročeni avto bodo do vas prispel na začetku 2020.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime