Dave Chapelle ima nov standup na Netflixu, ki vsebuje skriti konec

Včeraj ste ljubitelji komedije in komikov na domači strani Netflixa zagotovo navdušeno odkrili, da je Dave Chapelle spočel novi standup.

To je že njegov peti video, ki ga je naredil ekskluzivno za pretočni servis Netflix. Imenuje se Sticks & Stones in morda gre za njegov najbolj kontroverzni nastop do sedaj.

Dave se je obreknil ob vse težke teme kot sta gibanji Me Too in LGBTQ, stopil v bran komiku Louis C.K-ju ter se sprehodil skozi razne politične teme.

Sticks & Stones je bil posnet v Atlanti, zato Dave ni šparal tudi s šalami na račun prebivalcev tega območja.

Potrpežljivi gledalci pa ste bili na koncu deležni še enega presenečenja. Namreč če si ogledate celoten nastop, tudi finalne zahvale pri odjavni špici, se vam je odklenil skriti video. Ta se je prikazal samo če ste pogledali celoten standup in ga pri ročnemu iskanju v knjižnici ne boste odkrili.

Imenuje se Epilogue: The Punchline in se od njegovih običajnih nastopov malce razlikuje. Dave se usede na stol in odgovarja na vprašanja publike, poleg tega pa obudi nekatere spomine kot je njegovo srečanje s predsednikom Barrack Obamo. The Punchline je dolg 20 minut, za ogled pa je dostopen tudi v Sloveniji (preverjeno).

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime