Dying Light 2 dobil polurni, adrenalinski napovednik

Toliko da veste: Dying Light je druga najboljša zombie igra, ki sem jo igral v zadnjih petih letih. Edini naslov, ki jo je premagal je seveda Resident Evil 2 Remake, a to ne pomeni, da je Dying Light odveč, saj ima nekatere karakteristike, ki jo dvignejo tudi nad RE2.

Toliko bolj sem zato navdušen nad prihajajočim nadaljevanjem, saj je več kot očitno, da se razvijalec Techland zaveda vseh napak svojega predhodnika.

Med njih lahko zagotovo prištejemo medlo štorijo, ki bo tokrat za stopničko boljša. Kako ne bi bila, saj je razvijalec v svoje vrste priklical Chris Avellona, ki je v preteklosti spisal bogate zgodbe za vrsto legendarnih RPG-jev kot so denimo Planescape Torment ali pa Fallout: New Vegas.

Včeraj smo dobili nov, kar polurni igralni posnetek za igro Dying Light 2, ki je, moram priznati, res hud. Med posnetkom se sprehodimo skozi mesto in med drugim lahko vidimo vrsto nadgrajenih “parkour” potez ter hudo impresivno mesto. To deluje precej bolj razgibano od predhodnika, razdeljeno pa bo na sedem provinc, vsaka pa bo ponujala odklep novih parkour potez.

Ne manjka niti grotesknega boja. še vedno bo veljal boj na blizu, orožja pa bomo lahko tudi nadgrajevali. Glavne zvezde, nemrtvi, bodo v Dying Light 2 še bolj razpadajoči, po videnem sodeč pa jih bo precej več.

Dying Light 2 bo izšel spomladi 2020, navdušujoč napovednik pa si lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime