Rainbow Six Siege bo od jutri naprej za en teden brezplačen

Rainbow Six Siege je ena od večigralskih streljačin, ki se je založniku Ubisoft vsekakor obrestovala, kljub temu da je imela precej šibek začetek.

Igra bo septembra dobila svojo naslednjo večjo razširitev, imenovano Operation Ember Rise. Dodatek lahko trenutno že testirate na preizkusnih strežnikih, a šele naslednji mesec bo zadeva uradno zaživela povsod.

Še preden pa se to zgodi, želi Ubisoft v svoje vrste privabiti vrsto novih igralcev. Ravno zato bo jutri štartal brezplačni teden, kjer bodo lahko igralci dodobra stestirali osnovno igro.

Na voljo bo vseh 20 operatorjev, Siege pa bo med brezplačnim tednom tudi znižan za 70%. Vse kar boste odklenili v brezplačnem obdobju, se bo nato preselilo v kupljeno inačico.

Kot rečeno, brezplačno obdobje se bo začelo jutri, 28. avgusta, končalo pa se bo 9. septembra. PC igralci zato jutri redno preverjajte Steamovo stran.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!