Najavljeni predelavi iger The Lion King ter Aladdin

Disney se ni spravil samo v predelave svoje bogate zbirke klasičnih filmov, ampak bo v sodobno podobo poskušal spraviti tudi nekatere igre, ki so obarvane z njihovo licenco.

Za začetek so si izbrali dve igri: The Lion King ter Aladdin. Te morda med mlajšimi igralci niso hudo znane, saj gre za platformske igre, ki so njega dni izšle na starodavnih konzolah SNES in Genesis. Naslova sta nosila bolj otroško podobo, saj ni govora o nobenemu nasilju, vendar pa sta špila bila hudo zafrknjena, kjer je štela velika natančnost ter predvsem potrpežljivost.

Obe igri bosta prejeli HD predelave, kjer ju bo moč preigravati v 1080p ločljivosti, razvijalci pa bodo dodali še kup drugih dobrodošlih sprememb. Med njih lahko prištejemo mehaniko vrtenja naprej in nazaj, kar bo igralcu omogočalo, da instantno preskoči določene dele igre. Prav tako bo igra pokazala, na kakšen način lahko dokončamo določeno stopnjo.

Dobra novica je, da bo v igre vključena izvirna glasbena podlaga, žal pa še ne vemo nič o datumu izida ter na katere platforme bo zadeva sploh prispela.

Do takrat si lahko ogledamo posnetek igre, ki prikazuje podobo iz leta 1994.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime