Strategije se vračajo! The Settlers dobil nov igralni posnetek

Pred ljubitelji strategij so lepši časi. Ta žanr je v zadnjih letih praktično izumrl, a se sedaj vrača, pa čeprav v omejeni obliki. Tako se bomo lahko kmalu zabavali ob igri Age of Empires 2 Definitive Edition, enkrat v prihodnosti pa nas čaka še Age of Empires 4.

Vendar ni Microsoft edini, ki bo obudil svoje licence, saj se je v to smer podal tudi francoski Ubisoft s svojo serijo The Settlers. Ta je svoj zadnji del dobila leta 2010 v obliki The Settlers Online, sedaj pa nas čaka polnopravna obuditev serije.

Novi del se bo imenoval preprosto The Settlers, zgrajen pa bo na pogonu Snowdrop Engine.

Zopet bomo morali skrbeti za ekonomijo ter vojskovanje, vse skupaj pa bo zabarvano v privlačno podobo. Settlerji nikoli niso bili pretirano krvavi in serija je vedno več poudarka dajala na pametno grajenje in postopno dviganje svojega naselja.

Razvijalci obljubljajo, da nas čaka vsa magija predhodnikov, vključena pa naj bi bila tudi zanimiva in emotivna štorija. Kampanjo in stranske misije bomo lahko preigrali samotarsko ali pa sodelovalno s še enim prijateljem.

The Settlers še nima točno napovedanega datuma izida, vemo samo, da prihaja v 2020 za PC. Spodaj si lahko ogledate novi igralni posnetek, ki je sicer v nemščini (pač sejem Gamescom), a vsebuje angleške podnapise.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime