World of Warcraft Classic – nek norec je po 79-ih urah igranja dosegel najvišjo stopnjo

World of Warcraft Classic ni še star niti en teden, pa je že nekdo dosegel najvišjo izkustveno stopnjo 60. To je postal igralec z imenom Jokerd, igral pa je na evropskemu strežniku Mograine.

Rekordni podvig mu je uspel o samo 79-ih urah praktično neprekinjenega igranja, njegov gnome Mage pa se je zapisal v zgodovino in tako prejel dosežek, ki ga praktično nihče ne bo mogel premagati.

Od samega izida igre so se vsi zapodili v gonjo za najvišjimi stopnjami in nekateri so se zadeve lotili profesionalno. Med njih lahko prištejemo najbolj slavno WoW gildo Method, ti pa so v preteklosti spočeli že mnogo “World First” dosežkov. Zaradi tega so v Las Vegasu postavili pravi studio in svojo dirko za najvišjo stopnjo predvajali v živo.

Slavnostni sprejem šampiona.

Vendar jim je dosežek pred nosom speljal en navaden gnome, ki je poleg tega povsem gologlav. Jokerd je za svoje stopnjevanje raje uporabljal dobri, stari “grind”, kot pa da bi se podajal v koordinirane napade v temnice. Tako si je hitro nabral prednost pred tekmovalci in ko je končno “dingnil” šestdesetico, je bila konkurenca daleč zadaj. Najbližji zasledovalec, igralec KennyMarsh, je bil takrat šele stopnje 55.

Jokerda je ob zmagoslavnemu momentu na Twitchu gledalo kar 347.000 gledalcev, zanimivo pa je tudi, da so mu nato igralci pripravili slavnostni sprejem ob cesti. Jokerd je nato želel svoj rekordni karakter izbrisati, vendar so mu to onemogočili drug igralci, saj so mu vseskozi pošiljali pošto. Namreč karakterja ne morete izbrisati, če vas v nabiralniku še vedno čaka pošta.

Watch [Level 52+] FINAL PUSH TO 60 – WoW Classic Mage Leveling – Mograine EU – !leaderboard !played from JokerdTV on www.twitch.tv

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime