The Outer Worlds prejel novi napovednik

Težko pričakovani RPG The Outer Worlds, ki ga razvijajo mojstri pri razvijalcu Obsidian Entertainment, je nedavno prejel novi napovednik, ki nas povabi v kolonijo Halcyon.

Čakajo nas tipične pritikline vseh Obsidianovih RPG-jev. To pomeni bogata štorija, zanimivi karakterji in okolica, ki jo kar prevevajo podrobnosti. The Outer Worlds so mnogi označili za Fallout: New Vegas 2 in čeprav razvijalci trdijo, da temu ni tako, nas želi zadnji napovednik prepričati v ravno nasprotno.

Svet se bo odzval na naše odločitve, kar bo posledično botrovalo drugačnemu razpletu štorije. Ne bo manjkalo niti kompanjonov, vsak od njih pa bo imel tudi svojo osebno nalogo ter svoje ideale in prepričanja.

Novi napovednik je kar malce komičen in očitno Halcyon novači vse avanture željne raziskovalce, da jim pomagajo pri razrešitvi situacij, ki so skoraj vedno samomorilske.

Osebno na igro komaj čakam in čeprav The Outer Worlds kaže grafično zastarelost, to sploh ni pomembno, saj nas zagotovo čaka bogata RPG izkušnja, ki jo Fallout igralci pogrešajo že leta.

Izid je blizu, a še vedno daleč stran. The Outer Worlds bo na svet stopil 25. oktobra, PC-jaši pa boste morali po svojo kopijo na Epic Games trgovino.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime