Gears 5 ima stopnjo, ki je 50x večja od vseh prejšnjih map iz serije

Gears of War serija me je na začetku navduševala, a zlagoma sem za njo izgubil zanimanje. Pred kratkim se se spravil preigrati četrti del, ki sicer vsebuje močno nadgrajeno grafično podobo napram predhodnikom, žal pa se igralno ne razlikuje bistveno.

To zna spremeniti prihajajoči Gears 5, ki bo končno malce razbil ustaljeno formulo. Razvijalec Coalition je sporočil, da je velik vpliv na igro imel Bioshock: Infinite in nekatere igralne novitete bodo prišle ravno iz strani te serije.

Igralci bomo lahko uporabili dobro znanega robotka Jacka in to precej aktivno, saj nas bo on lahko spremenil v nevidne, kar pomeni, da se bomo lahko mimo nasprotnika odtihotapili povsem neslišno. Poleg tega nam bo na voljo prevozno sredstvo Skiff, ki ga bomo lahko nadzorovali in se odpravili raziskovati mapo.

Gears of War igre so bile do sedaj strogo linearne, Gears 5 pa nam bo pustil precej bolj odprte roke. Razvijalec se je pred kratkim pohvalil, da bo ena stopnja kar 50x večja kot katerokoli mapa v Gears of War zgodovini. Coalition želi igralcem omogočiti določeno stopnjo svobode in da se nalog lotijo na način, kot si ga sami zaželijo.

Ali bo to povodnilo celotno izkušnjo bomo videli 10. septembra, ko igra končno izide. Če ste slučajno naročeni na Microsoftovo storitev Game Pass lahko igro igrate že malo prej – 6. septembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime