Gears 5 ima stopnjo, ki je 50x večja od vseh prejšnjih map iz serije

Gears of War serija me je na začetku navduševala, a zlagoma sem za njo izgubil zanimanje. Pred kratkim se se spravil preigrati četrti del, ki sicer vsebuje močno nadgrajeno grafično podobo napram predhodnikom, žal pa se igralno ne razlikuje bistveno.

To zna spremeniti prihajajoči Gears 5, ki bo končno malce razbil ustaljeno formulo. Razvijalec Coalition je sporočil, da je velik vpliv na igro imel Bioshock: Infinite in nekatere igralne novitete bodo prišle ravno iz strani te serije.

Igralci bomo lahko uporabili dobro znanega robotka Jacka in to precej aktivno, saj nas bo on lahko spremenil v nevidne, kar pomeni, da se bomo lahko mimo nasprotnika odtihotapili povsem neslišno. Poleg tega nam bo na voljo prevozno sredstvo Skiff, ki ga bomo lahko nadzorovali in se odpravili raziskovati mapo.

Gears of War igre so bile do sedaj strogo linearne, Gears 5 pa nam bo pustil precej bolj odprte roke. Razvijalec se je pred kratkim pohvalil, da bo ena stopnja kar 50x večja kot katerokoli mapa v Gears of War zgodovini. Coalition želi igralcem omogočiti določeno stopnjo svobode in da se nalog lotijo na način, kot si ga sami zaželijo.

Ali bo to povodnilo celotno izkušnjo bomo videli 10. septembra, ko igra končno izide. Če ste slučajno naročeni na Microsoftovo storitev Game Pass lahko igro igrate že malo prej – 6. septembra.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

En star televizor je več kot leto dni povzročal internetne izpade cele vasi

Spletna stran Gizmondo poroča o zanimivi zgodbi iz ene male vasice v Walesu, ki se je kar 18 mesecev borila z masovnimi...

Čudoviti Black Myth: Wukong prikazal boj z ogromnim volkodlakom

Prejšnji mesec nas je kitajski razvijalec Game Science presenetil s precej obsežnim napovednikom za igro Black Myth: Wukong. O tem naslovu se...

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!