Negative Atmosphere je grozljivka, ki je nekakšen duhoven naslednik Dead Space serije

Če ste tak zaljubljenec v grozljivo serijo Dead Space kot jaz, potem zadnja leta zagotovo vsako noč zmolite eno pred kipcem Markerja, potem pa se v solzah spravite spat, saj je franšiza že kar nekaj časa na mirovanju, crknil pa je tudi originalni razvijalski studio.

Molitve so bile vendarle uslišane in čeprav morda ne bomo dobili novega dela Dead Space serije, pa je v razvoju igra Negative Atmosphere in ta je, glede na zadnji napovednik, skoraj že malce nesramna kopija Dead Space igre.

Igrali bomo 49-letnega bivšega vojaškega zdravnika z imenom Samuel Edwards, ta pa se, sredi hladne vojne v kateri je nadzor prevzela umetna inteligenca, znajde na vesoljski ladji TRH Rusanov.

Čez ladjo se je razširil skrivnostni virus, ta pa pod svoj vpliv spravi tako živeče organizme kot tudi tiste, zgrajene samo iz pločevine. Naš junak bo moral iz ladje seveda pobegniti, na poti pa mu bodo stali bivši sodelavci, ki so v prenovljeni verziji malce bolj grozljivi in željni njegovega mesa.

Kot rečeno, Negative Atmosphere hudo spreminja na Dead Space, glede na zlobno inteligenco pa znajo zraven biti tudi primešane mesi serije System Shock.

Datuma izida še nimamo, nameravajo pa razvijalci izdati demo do konca letošnjega leta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime