Twitch skupnost poskrbela za hudo neroden zmenek med streamerko Kiaraakitty in njenim moderatorjem

“Cringe” je v današnjemu svetu precej močna beseda in v slovenščini za njo pravzaprav niti nimamo pravega izraza. Gre za dogodek, ko se neke oseba povsem osmeši in to na tak način, da postane nerodno tudi tistemu, ki je zraven zadeve prisoten ali pa jo gleda.

Seveda so takšni posnetki močno popularni in med rednimi dostavljavci te vsebine so vsekakor razni streamerji, saj so nekateri med njimi že rojeni za socialno nelagodna srečanja z drugimi osebki.

Med takšne “cringe” momente lahko vsekakor prištejemo nedavno pripetijo na Twitch kanalu stremaerke Kiaraakitty.

Punca rojena v Singapurju pri svojih Twitch prenosih ne igra iger ampak raje potuje po svetu in svoje avanture prenaša v živo za svoje sledilce. Med njimi je njen moderator CM navdušeno odkril, da njegova zvezda prihaja v ZDA in dogovorila sta se za “zmenek”.

Da je bil ta neroden, je podcenjevanje te besede. Sredi z vožnjo v avtu ju je presenetila donacija za 5 € ter glasovno sporočilo, ki nagovarja streamerko, naj naredi prvo potezo in poljubi svojega kompanjona. CM jo nato začne gledati tako zaljubljeno, da mi je še zdaj ob tipkanju nerodno, zraven pa se še odvrti romantična pesem “Kiss Me”. Zaljubljeni pogled se ni obrestoval in Kiaraakitty je svojemu moderatorju samo povedala: “To je lepa pesem. Danes sva se imela lepo.” Auč.

To pa ni bil edini neroden moment. Kasneje v restavraciji ju je doletela še ena donacija in glasovno sporočilo, namenjeno DM-u, da naj punco odpelje nazaj v hotel in ji podari tisto veliko klobaso, ki jo skriva v žepu.

Kiaraakitty je nato spet svojemu zmenku namenila nekaj besed: “DM, vem da si tip, ki vedno reče da hoče seks, ampak to je samo šala kajne? Verjetno verjameš, da se kaj takega lahko zgodi samo po poroki, kajne? Vidiš, kako sedim za mizo in da imam vedno zaprte noge, saj sem zelo sramežljivo dekle.”

DM je sicer potrdil, da je to samo šala ampak je potreboval nekaj sekund, v restavraciji pa bi lahko kar rezal nerodnost.

Čeprav morda zmenek ni šel po vseh načrtih, je vseeno lepo videti, da je nek moderator preživel dan s svojo omiljeno osebo in zagotovo je šel na koncu dneva, kljub vsem neprilikam, zadovoljen v posteljo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime