Vaša Steam knjižnica bo kmalu dobila grafično prenovo

Naš preljubi digitalni servis iger Steam že leta kaže isto podobo in sedaj je končno napočil čas, da tudi on dobi nekaj grafične prenove.

Valve je sporočil, da prenove ne bo doživela čisto cela trgovina ampak samo razdelek samo naša knjižnica. Ta bo po novem držala precej bolj čist in eleganten dizajn.

Igralci boste najprej opazili veliko večje kartice z igrami, saj bo Steam na tej domači strani prikazoval zadnje naslove, ki ste jih igrali vi ali pa vaši prijatelji. Prav tako se bodo na veliko prikazale igre, v katerih trenutno potekajo dogodki.

Ne bo pa knjižnica zgubila na funkcionalnosti. Špile boste lahko še vedno razporejali v različne kategorije ter za te ustvarjali različne filtre. Potem lahko te zbirke nadaljnjo razporejate glede na njihovo Metacritic oceno ali pa denimo po različnih statistikah – koliko ur ste odigrali kakšen naslov.

Prenovo bodo dobile tudi same strani z igrami. Na vrhu se vam bodo prikazali trenutni aktualni dogodki iz igre ter aktivnosti vaših prijateljev pri temu naslovu kot so denimo njihovi dosežki ter njihovi zajeti posnetki zaslonov. Na desni strani se vam bodo prikazale modifikacije iz Workshopa ter vaše zaslužene karte za trgovanje.

Zadeva vsekakor izgleda presneto zanimiva, odprta beta pa se bo začela že 17. septembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime