Doom dobiva svojo vodko

Doom Eternal izide za slaba dva meseca in če ste pravi oboževalec, ne boste igre samo kupili, ampak se boste za prvi obračun z demonskimi hordami dodobra predpripravili.

S tem mislimo, da se boste vsaj oblekli v pravi zeleni oklep, ki ga nosi Doom Guy in svoje klanje demonskih nesnag proslavljali z zlivanje žgane pijače v požiralnik. No, morda je oklep nekaj, kar ni ravno praktično pridobiti, a brez skrbi, vase boste lahko kmalu zlivali uradno prodajano vodko!

Razvijalec Bethesda se je namreč združil z angleškim podjetjem Rebel Distillers in skupaj sta ustvarila vodko, imenovano Doom Bone Vodka.

Vendar posebnost tega žganja ni samo neka nalepka na steklenici, saj je precej unikaten sam proces ustvarjanja. Pomembno vlogo igra kostni mozeg, ki ga pridobijo iz prekajenih in praženih kravjih kosti. To je posledica tega, da je Doom Eternal zavit v pekel in dim, zato tudi pijača potrebuje tisti prekajeni okus.

Doom Bone Vodka ni ravno poceni, kot nek zbirateljski predmet pa spet ni tako draga. Pakirali jo bodo v 700 ml steklenice, zaloga pa je omejena. Ena Vodka stane 45 funtov, za pošiljanje v Slovenijo pa boste doplačali še 17.50 funtov, vse skupaj pa na koncu nanese 62.50 funtov (oz. 69.57 evrov).

Svojo steklenico si lahko prednaročite na sledeči povezavi, odpošiljanje pa se bo začelo ob koncu septembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime