Call of Duty: Modern Warfare dobil nov napovednik za odprto beto

Založnik Activision se pripravlja na izid novega poglavja Call of Duty franšize, pred tem pa bo igralce pričakala odprta beta.

Takrat boste lahko vsi zainteresirani dodobra preizkusili večigralski način in se tako dokončno prepričali o nakupu ali pa se nemara premislili. V brezplačnem preizkusi bosta na voljo dva načina: 2v2 Gunfight ter skupinski 6v6. Na voljo naj bi bil tudi Firefight način, kjer se bomo lahko usedli za volan vozila in se na mapi spopadli z večjim številom igralcev.

Call of Duty Modern Warfare bo ob izidu podpiral navzkrižno igranje med lastniki PC-ja, Xboxa in PlayStationa, ni pa še jasno, če bo to že vključeno v beta preizkus.

Testiranje in sam razpored je precej velika zmeda. Prvi beta test bo na voljo samo lastnikom konzole PlayStation 4, potekal pa bo od 12. septembra do 16. septembra. Od 12. do 13. septembra boste lahko igrali tisti, ki ste Modern Warfare prednaročili na PlayStation 4 od 14. pa do 16. septembra pa boste lahko igrali prav vsi PS4 navdušenci.

Nato pridete na vrsto Xbox in PC igralci, ki boste odprto beto lahko preigravali od 19. pa do 23. septembra. A ne vsi, saj lahko od 19. do 20. septembra igrate samo prednaročniki, medtem ko bo beta na voljo prav vsem igralcem od 21. do 23. septembra.

Prednaročniki si lahko svojo kopijo rezervirate tukaj, spodaj pa si lahko ogledate zadnji napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime