Civilization VI dobil battle royale

Norija za battle royale igrami še kar ne pojenja in razvijalci ta igralni način vključujejo tudi v naslove, za katere si ne bi nikoli ne bi mislili, da je zadeva sploh izvedljiva, kaj šele zabavna.

Razvijalec Firaxis se je tako odločil, da battle royale pripelje tudi v svojo strategijo Civilization VI, ta novi igralni način pa je poimenoval Red Death.

Rdeča smrt je radioaktivna masa, ki počasi požira celotni planet in igralci bodo morali uporabiti vse svoje znanje, da se čimprej vkrcajo na ladjo in pobegnejo pred gotovo smrtjo. Tako kot v vseh battle royle igrah, se bo tudi tu pojavil obroč, ki se bo počasi krčil.

Na zgornji levi strani zaslona se je pojavil odštevalnik, ta pa vam kaže, čez koliko potez se bo rdeči obroč zopet skrčil. Na desni strani vam številka kaže, koliko škode bodo utrpele vaše enote, če jih doleti rdeča smrt.

Igralec bo ostal v igri, dokler ima pri življenju še vsaj enega civilista, ko pa umre tudi ta, je igre zanj konec.

Spremembe so se zgodile tudi drugod. Obnavljanje zdravja enot je bilo povišano, kar je dobrodošla novost, saj so po novem vsa jezera in oceani toksični in bodo poškodovali vaše enote, vsakič ko se te odločijo za prečkanje. Enote so dobile tudi unikatna razvojna drevesa.

Red Death se sliši precej zabavno, dobra novica pa je, da je zadeva že na voljo in je brezplačna za vse obstoječe lastnike igre.

Spodaj si lahko ogledate napovednik, ki zadevo še malce bolje oriše.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime