Fortnite – posodobitev 10.30 prinesla ogromno sprememb

Epic še naprej pridno skrbi za poživitev mape v igri Fortnite in tako smo dobili že posodobitev 10.30, ki prinaša ogromno sprememb.

Največja sprememba se je zgodila na območju, prej znanem pod imenom Paradise Palms. Veliko igralcev je špekuliralo, da se bo ta južno-vzhodni del kmalu spremenil in da bomo nazaj dobili Moisty Mire, ki se je nahajala v prvi sezoni Fortnita.

Epic se je odločil zadevo malce predrugačiti in je tako združil najboljše iz obeh svetov. Nastala je lokacija Moisty Palms – nekakšna mešanica obeh območij, ki ponuja zanimivo igralno spremembo. Namreč vsak, ki bo v temu območju počepnil, se bo avtomatsko spremenil v naključni okoliški predmet in tako boste postali praktično nevidni vsakemu igralcu. V kaj se boste spremenili, se ne morete odločiti, je pa vsekakor na mestu previdnost. Nikoli namreč ne boste vedeli, ali je tisti okoliški WC res WC, ali pa se v njemu skriva nekaj živega.

Vrnila se je tudi stavba Greasy Groove, vendar tokrat malce drugačna. Burgerjev ni več, ampak bodo peridoično iz neba pričeli padati tacosi. Ti bodo poskrbeli za ples igralcev ter jim dodali 20 HP zdravja. Če boste naleteli na pekoče tacose pa boste prejeli 10 HP zdravja in 40% hitrejše premikanje, ki pa bo časovno omejeno.

Posodobitev 10.30 prinaša tudi novost v obliki glasovanja v trgovini. Igralci bodo lahko enkrat na dan glasovali za predmet, katerega bi zopet radi videli v trgovini. Zadeva se imenuje Community Choice in ob koncu vsakega takega dogodka, se bodo sešteli glasovi in če bo vaš priljubljeni predmet zbral največ točk, ga boste lahko zopet videli v trgovini.

Sprememb je še ogromno in vse si lahko preberete na uradni strani, posodobitev 10.30 pa je že omogočena na vseh strežnikih, tako da le urno v akcijo!

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Nekdo na spletu prodaja 128 MB USB ključke kot lažne 5G ščite in to pod ceno 350 $

Se spomnite, ko sem pred nekaj časom pisal o noriji okoli teoriji zarote 5G? Že takrat sem predvideval, da se zna ta...

Trump grozi z ukinitvijo socialnih omrežij kot so Twitter in Facebook – že podpisal sporno odredbo

Ameriški predsednik Donald Trump že dolgo časa uporablja socialno omrežje Twitter in ga je tudi označil kot ključen dejavnik za njegovo zmago...

Razvijalec Arkane proslavlja 20 let in podarja igro Arx Fatalis

Razvijalec Arkane Studios te dni praznuje že svojih 20 let obstoja in čeprav mu nikoli ni res uspelo sproducirati nekega neverjetnega hita,...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!