KFC dela na bizarni igri, kjer bomo poskušali očarati Colonel Sandersa

Kakšen mesec nazaj sem bil hudo presenečen, ko sem povsem po naključju izvedel, da v Sloveniji dejansko imamo restavracijo KFC.

Ta veriga hitre hrane je znana predvsem po svoji ponudbi, kjer v vedru dobimo cel kup perutnine, sedaj pa se je KFC odločil vstopiti tudi v svet videoiger.

Na Steamu bo namreč izšla bizarna igra I Love You, Colonel Sanders! A Finger Lickin’ Good Dating Simulator, v kateri bomo poskušali očarati maskoto te restavracije, Colonel Sandersa.

Nastopili bomo v vlogi študenta kulinarike, ki bo imel za sošolca slavnega belolasca. Tega bomo morali očarati preko zmenkov ali pa ga navdušiti s svojimi kuharskimi sposobnostmi.

Naše odločitve naj bi pomembno vplivale na nadaljnji potek dogajanja in ob pravi izbiri nas bo Colonel Sanders nato izbral za svojega poslovnega partnerja.

Glede na napovednik nas čaka tudi pisana paleta stranskih karakterjev, med njimi bo nekaj tudi živalskih, kot je denimo Professor Dog.

I Love You, Colonel Sanders! A Finger Lickin’ Good Dating Simulator bo izšel predvidoma že 24. septembra, zaenkrat pa še ni znana cena.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

AMZS v igro Assetto Corsa prenesel progo na Vranskem in pripravlja karting turnir z lepimi nagradami

Zagotovo ste se vsaj enkrat do sedaj usedli že v kart dirkalnik in ste se zapodili po nekem dirkališču. Osebno lahko pričam,...

Cyberpunk 2077 napovednik prikaže različne tolpe mesta Night City

Nekaj dni nazaj se je odvila nova digitalna konferenca Night City Wire in kot po navadi smo dobili nove igralne napovednike, ki...

Je piratstva pri PC igrah res konec?

Bitka med pirati in raznimi načini zaščite iger traja že zelo dolgo, dolgo časa. Piratstvo na PC-ju je šlo skozi svoje vzpone...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!