KFC dela na bizarni igri, kjer bomo poskušali očarati Colonel Sandersa

Kakšen mesec nazaj sem bil hudo presenečen, ko sem povsem po naključju izvedel, da v Sloveniji dejansko imamo restavracijo KFC.

Ta veriga hitre hrane je znana predvsem po svoji ponudbi, kjer v vedru dobimo cel kup perutnine, sedaj pa se je KFC odločil vstopiti tudi v svet videoiger.

Na Steamu bo namreč izšla bizarna igra I Love You, Colonel Sanders! A Finger Lickin’ Good Dating Simulator, v kateri bomo poskušali očarati maskoto te restavracije, Colonel Sandersa.

Nastopili bomo v vlogi študenta kulinarike, ki bo imel za sošolca slavnega belolasca. Tega bomo morali očarati preko zmenkov ali pa ga navdušiti s svojimi kuharskimi sposobnostmi.

Naše odločitve naj bi pomembno vplivale na nadaljnji potek dogajanja in ob pravi izbiri nas bo Colonel Sanders nato izbral za svojega poslovnega partnerja.

Glede na napovednik nas čaka tudi pisana paleta stranskih karakterjev, med njimi bo nekaj tudi živalskih, kot je denimo Professor Dog.

I Love You, Colonel Sanders! A Finger Lickin’ Good Dating Simulator bo izšel predvidoma že 24. septembra, zaenkrat pa še ni znana cena.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime