Death Stranding – “Briefing” napovednik pokaže 7 minut zgodbe

Death Stranding je naslov, ki bo do izida ostal zavit v tančico skrivnosti. To je seveda tudi pričakovano, saj za igro stoji mojstrski Hideo Kojima, kateri je zaslužen za serijo Metal Gear Solid.

Izid se približuje zato se tančica skrivnost čedalje bolj razkriva. Tako smo dobili novi napovednik, ki prikaže nekaj zgodbe in odličnega glasovnega podajanja. V bistvu je vse skupaj samo ena scena, katera se odvija v Beli hiši, traja pa kar dolgih 7 minut.

Iz tega lahko sklepamo, da si bo igra za podajanje zgodbe vzela svoj čas. V napovedniku lahko vidimo karakter z imenom Amelie, ta pa naj bi bila predsednica Združenih držav Amerike. Ob boku ji stoji Die-Hardman, ta pa vodi organizacijo Bridges. Njihova naloga je specifično usmerjena v povezovanje skupnosti v sedaj povsem razdrobljeni državi.

Seveda ne smemo pozabiti tudi na našega protagonista, ki sliši na ime Sam, tega pa igra igralec Norman Reedus, poznan iz serije Živi mrtveci. V napovedniku ga očitno Amelie želi prepričati v opravljanje določene naloge, vendar Sam nad njenim planom ni ravno navdušen.

Na sejmu TGS 2019 naj bi dobili še bolj zajeten video, ki bo trajal skoraj eno uro in “Briefing” napovednik je v bistvu samo uvod.

Death Stranding izide 8. novembra, zaenkrat pa je napovedan samo za PlayStation 4.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime