Končno smo izvedeli nekaj več o Project Resistance – večigralska akcija v Resident Evil okolju

Capcom nas že kar nekaj časa draži z novim Resident Evil naslovom. Sedaj smo končno dobili nekaj konkretnih informacij in Project Resistance je tako kot smo predvidevali, večigralski sodelovalni naslov, ki pa se dogaja v Resident Evil vesolju.

In zadeva je presneto zanimiva.

Mesto dogajanja je podzemni laboratorij in med hladnimi in krvavimi hodniki so se znašli štirje različni karakterji, ki morajo za pobeg sodelovati skupaj.

Vsak od karakterjev ima svoje lastnosti, ki precej spominjajo na tipične MMO razrede. Tu je Tyrone, ki zavzema vlogo tanka ter Samuel, ki stavi na boj od blizu in je tako odlični DPS. Valerie je zdravilka, medtem ko January poskrbi za hekanje varnostnih sistemov.

Vendar je glavni trik v petemu igralcu, ki se skriva bolj v ozadju in v bistvu narekuje tempo igranja. Igralci bodo svojo večigralsko akcijo doživljali iz tretjeosebnega pogleda, medtem ko bo peti igralec, šef dogajanja, lahko postavljal pasti, preklapljal med kamerami, aktiviral samodejna orožja in zaklepal vrata. Če se mu bo zahotelo, bo lahko prevzel vlogo zombija ali pa stopil v škornje neustavljivega Mr. X-a.

Kot rečeno, Project Resistance izgleda hudo zanimivo in je prava droga za vsakega Resident Evil navdušenca. Zaprti beta test naj bi potekal med 4. in 7. oktobrom, zaenkrat pa še ni besede o končnemu datumu izida.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime