NBA 2K20 je trenutno druga najslabše ocenjena igra v Steam zgodovini

NBA 2K20 je izšla zgolj par dni nazaj, a se že kopa v negativnih kritikah, ki so jih priskrbeli predvsem igralci. Profesionalni kritiki so namreč igri podelili precej visoke ocene, a strankam, ki vsakoletno kupijo nov del te serije, je očitno dokončno prekipelo.

Na spletni strani Steam250 so namreč zbrane zanimive statistike, ki v lepemu seznamu prikažejo najslabše ocenjene igre v Steam zgodovini.

Zato medaljo sramu trenutno nosi igra Flatout 3 – 8 let stara igra, ki vsebuje samo 14% pozitivnih glasov iz 2.249 glasov. A tik za petami mu je letošnji NBA 2K20, kateri je od 2.945 glasov nabral samo 15% pozitivnih.

Kaj je torej problem? Glavna pritožba igralcev so mikrotransakcije, ki so v letošnjemu delu NBA simulacije hujše kot kadarkoli prej. Založnik 2K se je dejansko upal izdati spodnji napovednik, ki v bistvu prej izgleda kot oglas za casino, kot pa za igro, za katero moraš odšteti 60 €+.

Potem so tu še drugi problemi. Nekaj časa nazaj so igralci izgruntali, da se se razvijalcu ni dalo zamenjati ikono v opravilni vrstici, saj je ta še vedno nosila podobo NBA 2K19. Potem je tu tudi odločitev, da morajo biti igralci za igranje kariere vedno povezani v splet in špil konstantno vriva večigralske mehanike, kamor le more.

Osebno mnenje? Čisto prav jim je. Bil sem navdušen igralec NBA serije ampak vsiljevanje mikrotransakcij me je že leta 2017 prepričalo, da je vse skupaj kr neki in sploh si ne predstavljam, kako zadeva izgleda v 2k20.

Spodaj pa si še enkrat oglejmo ta “mojstrski” napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime