ArcheAge Unchained je posebna verzija igre, ki ne bo P2W

Če ste navdušen igralec MMO iger, potem ste zagotovo v preteklosti težko pričakovali igro ArcheAge. Ta je ob izidu imela povsem oblegane strežnike in vile so se dolge vrste, preden je bil igralcu odobren vstop v igro.

Med tem navdušenci sem bil tudi jaz osebno in tople spomine imam na prvo preigravanje, kjer te je na vsakemu koraku spremljal še en igralec. Žal pa je razvijalec Trion igro postopoma potopil v čedalje večje težave. Igrina valuta Apex, ki si jo lahko kupil samo za pravi denar, je postala tako pomembna, da je ta projekt s potencialom na koncu ratal samo še en korejski P2W MMO.

Sedaj želi razvijalec na svojo stran dobiti nove igralce in to preko posebne izdaje igre, ki bo nosila ime ArcheAge Unchained. Največja sprememba pri tej novi inačici je sprememba monetizacije.

Unchained ne bo F2P, niti ne bo P2W, ampak bodo igralci morali igro samo kupiti in že se bodo lahko podali v avanture, brez da bi morali plačevati mesečno naročnino. Tako kot recimo Guild Wars, torej B2P. Vsi igralci štartajo iz nule, prenašanje karakterjev iz navadne verzije pa ne bo mogoče. Izginila bo tudi osovražena Apex valuta in vse predmete bodo igralci lahko kupili samo preko običajnih novcev, ki jih zaslužijo med igranjem.

Vse to se sliši v redu, upamo samo, da jih spet ne prevzame pogoltnost. ArcheAge Unchained bo izšel 30. septembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime