Nova brezplačna igra na Epic Games je Conarium – za naslednji teden se pripravlja Batman presenečenje

Nov teden, nova brezplačna igra na Epic Games trgovini. Tega smo se v zadnjih mesecih že navadili in moram priznati, da mi je Epic s svojimi brezplačnimi ponudbami že pošteno napolnil knjižnico.

Prejšnji teden smo dobili dve igri The End is Night ter Abzu, tokrat pa bomo prejeli samo eno in sicer gre za Conarium.

Gre za precej nenavadno igro, ki je namenjena oboževalcem pisatelja H.P. Lovecrafta. Torej tistim, ki stavijo veliko na grozljivost, nenavadno štorijo ter čudaška bitja iz nočnih mor. Igrali bomo znanstvenika, ki vstane od mrtvih v raziskovalni postaji na Antarktiki. A tip se je spremenil, saj vseskozi blebeta o čudnih spominih ter sanjah.

Conarium je vsekakor kvaliteten izdelek. Na Steamu se prodaja za 20 € in drži visoko oceno, svojo brezplačno verzijo pa si lahko prenesete tule.

Zanimivo pa bo videti, kaj nam Epic pripravlja za naslednji teden. Ponavadi nam povedo že prej, a tokrat smo dobili samo sliko Batmana, ki nosi podnaslov ???. Nas čaka cel seznam brezplačnih iger? Zanimivo je, da na Epicu trenutno ni nobene Batman igre, tako nas morda čaka neko res slastno presenečenje v obliki paketa Arkham in Lego batman naslovov.

Vse bo jasno 19. septembra, ko se bo zamenjala ponudba brezplačnih iger.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime