Ring Fit Adventure je Nintendov poskus združitve RPG-ja in fitnesa

Pisali smo že o bizarni napravi, ki jo je za nas pripravil Nintendo in ob napovedniku smo samo čudno gledali, kako se ljudje z neko čudno okroglo pripravo med nogami na moč zvijajo in predvsem zabavajo.

Nintendo je končno razkril za kaj se točno gre in ko smo ugibali bo za igranje potrebno kar nekaj telovadbe. Ring Fit Adventure, kako se zadeva uradno imenuje, pa je vseeno precej zanimiva zadeva, saj izkorišča sposobnosti Switch konzole na precej unikaten način.

Na nogo si bomo opasali trak, ki bo imel nameščen en Joy Con kontroler, medtem ko bomo drugega vstavili v obroč. To je vse kar potrebujemo, da se podamo v unikatno RPG avanturo, ki bo zahtevala kar nekaj fizičnega naprezanja.

Premikanje bomo sprožili s tekom na mestu, moč pa bo tudi letati, za kar bomo morali divje kriliti z rokami.

Čaka nas tudi nekaj boja, to pa se bo izvajalo v klasičnem poteznemu načinu. S počepom bomo sprožili udarec z nogami, z nategom obroča pa bomo sprožili puščico v nasprotnika, če pa si ta volan približamo prsim bomo blokirali udarec. Nasprotniki bodo obarvani v različne barve in tepežkali jih bomo z različnimi barvami napadov: rdeča (roke), modra (noge), rumena (jedro) in zelena (joga).

Špil bo razdeljen na različne stopnje, kjer bomo lahko nabirali izkušnje ter stopnje, z napredovanjem pa bomo odklepali nove veščine. Poleg kampanje bodo na voljo tudi mini igre, kjer bomo lahko hitro opravili kakšen kratek trening.

Ring Fit Adventure izide 18. oktobra, Switch lastniki pa boste za svojo zabavo morali odšteti okoli 80 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime