Rustlands – slovenski post-apokaliptični kratki film bo jutri doživel svojo predpremiero

Slovenci radi delamo filme (ter resničnostne oddaje) in izdali smo že kar nekaj zanimivih izdelkov. Predvsem smo uspešni na področju komedij ali pa dram, kar je tudi razumljivo, saj akcijski filmi zahtevajo veliko večji proračun. Eksplozije in CGI efekti na žalost niso poceni.

A premiki v filmske žanre se vendarle dogajajo. Eden od takšnih primerov je film Rustlands, ki je pred nedavno dobil prvi napovednik.

Zgodba pravi takole:

“V neizprosni, post-apokaliptični prihodnosti se je izobčenec Adregas primoran boriti, da bi rešil življenje svoje ljubljene osebe.”

Čaka nas veliko pretepanja ter zanimivo oblečenih karakterjev. Rustlands bo precej spominjal na Pobesnelega Maksa, le da bo zadeva močno krajša. Glede na IMDb bo film dolg vsega 9 minut, tako da nas čaka nekaj zelo kratkega in upamo da tudi sladkega.

V glavni vlogi bodo zaigrali Branko Ristić, Mirko Vorkapić ter Inja Zalta. Za scenarij sta poskrbela Rok Mlinar ter Rok Ristić, medtem ko se je na režiserski stolček usedel Rok Mlinar.

To je eden od treh kratkih filmov, ki bodo svojo predpremiero doživeli jutri, 14.9.2019, med 10.00 in 12.00 na sejmu Na meji nevidnega. Čakata vas še ulični film Moj avto ter srednjeveški Lovci brez glave.

Za več informacij si oglejte njihovo uradno stran dogodka, napovednik pa vas čaka spodaj.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Popularni Dr Disrespect se je po mesecu odsotnosti vrnil na sceno – nocoj nas čaka njegov prvi stream na YouTubu

Junija se je zgodil na Twitch sceni velik in skrivnosten dogodek, saj je praktično čez noč neznanokam poniknil eden najbolj popularni streamerjev,...

Borderlands 3 bo naslednjih nekaj dni brezplačen za igranje

Če iščete nekaj brezmožganske akcije, v kateri je vaša glavna naloga streljanje in pobijate cele horde napadalcev, zraven pa si na rame...

Diablo Immortal dobil nov igralni napovednik

Ko je razvijalec Blizzard leta 2018 na svojem sejmu BlizzCon najavil igro Diablo Immortal, so ljudje naravnost ponoreli, ampak ne od veselja....

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!