Discord ne bo več prodajal iger

Zagotovo vas velika večina vsakodnevno uporablja Discord. Ta priročni in hudo simpatičen program za komuniciranje praktično nima konkurence in je odličen sistem za komunikacijo med posamezniki kot tudi skupinami. Samo poglejte naš Discord kanal, ki se bohoti s preko 1000 članov, takšno cifro pa smo dosegli praktično brez kakršnegakoli oglaševanja. Na mestu je, da tu vstavim važič smeškota.😎

Kljub temu, da je Discord dnevno uporabljan pri vseh igralcih, pa bore malo ljudi ve, da je platforma dejansko ponujala igre. Zadeva je bila na voljo vsem Nitro naročnikom, uradno pa je bila zagnana kakšno leto nazaj. Katalog iger ni bil ravno navdušujoč, čeprav je vseboval nekaj kvalitetnih naslovov: Soma, Inside ter Torchlight so kvalitetne igre, niso pa ravno AAA naslovi. Prav tako je bilo ogromno izdelkov takšnih, ki so se mnogokrat že pojavili za res nizke cene ali pa so bili dejansko brezplačni.

Discord ekipa je sedaj spoznala, da je prodaja iger postala brezzvezna in ne bo obnovila pogodb z vsemi razvijalci, ki so svoje špile ponujali preko njihove platforme. Glede na statistike je zelo malo Nitro naročnikov dejansko preigravalo te igre, zato bo celotna zadeva preklicana.

Obstoječi naročniki boste lahko obstoječe igre preigravali do 15. oktobra, nato pa bodo umaknjene iz platforme. Za tiste naročnike, ki so za Nitro odločili zgolj zaradi iger, pa bo Discord ponudil vračilo denarja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. Stran gre naročinski del. Torej sistem v katerem si imel tist nitro+, ki je 10€ na mesec in si imel vse igre zastojn skor. Igre, ki si pa jih kupil in jih imaš v knjižnici pa bodo ostale (tudi po 15 oktobru), če pa bodo ponujal še naprej kupovanje iger pa nisem prepričan.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime