Tfue si bo vzel nekaj dopusta od streamanja

Popularni Twitch streamer Tfue je imel za sabo nekaj težkih mesecev. Morda najbolj odmeven je njegov slaven spor z organizacijo FaZe Clan, kjer so na površje splavale razne grdobije glede e-šport scene. FaZe naj bi ga nategoval za lepo količino denarcev skozi njegovo celotno kariero, poleg tega pa naj bi bil vzpodbujan v pitje in hazardiranje, pa čeprav je bil poba mladoleten. FaZe ga je nato tožil nazaj, saj naj bi prekršil pogodbo.

Tfue je nato stopil v solo kariero in na Twitchu redno streamal Age of Empires 2. Hecamo se, seveda je streamal Fortnite in si tako priboril lepo število sledilcev. Vendar pa so bili psihični pritiski preveliki in Tfue, čigar pravo ime je Turner Tenney, je preko Twitterja sporočil, da bo za nekaj časa prenehal s streamanjem.

Povedal je, da ima trenutno v življenju vse kar potrebuje, a zadnje čase kljub temu še vedno ni srečen in da se počuti, kot da je ujet v negativnem predelu svojega uma.

Morda je razlog tudi dejstvo, da je Tfue že večkrat izrazil nezadovoljstvo nad Twitch platformo in Fortnite igro.

Tfue ni še nikoli toliko časa manjkal na Twitchu. Izjema sta bila primera lani, ko je bil obtožen prodajanja Fortnite računov, enkrat pa je bil odstranjen zaradi svojih tekstovnih sporočil v pogovornemu oknu.

Ni še jasno, za koliko časa bo Tfue izginil iz scene, je pa Fortnite izgubil enega od bolj obiskanih kanalov na Twitchu.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!