The Outer Worlds dobil povsem nov, 20-minutni posnetek

V bližnji prihodnosti se veselim zaenkrat samo dveh RPGjev. Eden od njiju je The Outer Worlds (za drugega vam ne bo težko ugotoviti kateri je. Namig: delajo ga Poljaki) in ta nas bo pozdravil čez dober mesec.

Zato dobivamo vedno več napovednikov in eden od njih se je pripetil na sejmu TGS 2019, dolg pa je kar 20 minut. Ker se je dogodek odvil v Tokiu, je seveda ves tekst v kitajščini, a k sreči je zvočno podajanje ostalo angleško.

The Outer Worlds nam bo prinesel novo RPG avanturo v vesolju, pri kateri plodno sodelujeta originalna ustvarjalca Fallout serije. No, v bistvu je celotni studio, Obisidan Entertainment, sestavljen iz veteranov, ki so zaslužni za nekaj najboljših igranj domišljijskih vlog, kar smo jih imeli čast izkusiti v igričarski industriji. Nič čudnega potem, da je The Outer Worlds označen za Fallout: New Vegas 2.

Poleg bogate štorije, nas v The Outer Worlds čaka cel kupček zanimivih stranskih karakterjev, vsak od njih pa bo držal svoja prepričanja in tudi osebne naloge. Spremljali nas bodo po svetu, nam pomagali v boju in če jim ne bomo všeč, nam tudi pomahali v slovo.

The Outer Worlds izide 25. oktobra, PC-jaši pa boste morali svojo kopijo iskati v trgovini Epic Games.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime