Chernobylite, igra, ki spominja na STALKER-ja, naslednji mesec prihaja v Early Access

Kmalu se bomo lahko spet vrnili v radiacijsko puščavo Černobila in to je seveda dobra novica za vse navdušence nad sovjetskim post-apokaliptičnim okoljem.

Tja nas bo popeljala igra Chernobylite, katero spremljamo že nekaj časa in že od začetka govorimo, da špil močno spominja na slavno serijo STALKER.

Chernobylite veliko več stavi na grozljivost, kjer se bomo morali zanašati na naš zvesti detektor radiacije, a ta nas ne bo ščitil pred nadnaravnimi pojavi. Prisotne bodo tudi preživetvene mehanike, tako da bo potrebno skrbno načrtovati naše odprave, drugače lahko kmalu ostanemo brez filtrov za gas masko.

Razvijalec Farm 51, ki je pred tem izdal igri Painkiller Hell & Damnation ter večigralsko streljanko World War 3, je pred kratkim napovedal, da bo Chernobylite najprej izšel v sistemu Zgodnjega dostopa, to pa se bo zgodilo že 16. oktobra.

Early Access različica igre bo vsebovala tri lokacije, 9 glavnih ter 12 stranskih misij. Vse skupaj bo dovolj za okoli 8 ur preigravanja, naloge pa bomo lahko preigravali večkrat in naj bi bile vsakič malce drugačne. Med preigravanjem bomo lahko novačili nove rekrute, nabirali zanimive predmete ter kovačili, ne bo pa manjkalo tudi srečanj z mutanti.

Razvijalec je hkrati predstavil nov napovednik, ki si ga lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime