Neuradna predelava igre Dino Crysis v pogon Unreal Engine 4, dobila prvi napovednik

Dino Crisis je serija iger, ki je svoje življenje začela leta 1999 in je že od samih začetkov močno spominjala na Resident Evil, le da tu namesto zombijev okoli pustošijo dinozavri. Da sta si naslova podobna niti ni čudno, saj je založnik obeh Capcom, ki je s predelavo Resident Evil 2 Remake dokazal, da so njihovi starejši še vedno močno popularni in si zaslužijo grafično posodobitev.

Capcom zaenkrat žal ne kaže, da bi Dino Crisis kdaj dobil obuditev, a nič ne de. Zbrala se je skupina navdušencev pod imenom team Arklay in skupaj so se odločili predelati prvi Dino Crisis.

Prenovljeni naslov bo deloval v pogonu Unreal Engine 4 in bo močno spominjal na predelavo Resident Evil 2 Remake. Tako se bo pogled preselil v tretjo osebo, celotna podoba pa bo doživela močno grafično nadgradnjo tako da praktično ne boste prepoznali originalne igre.

Seveda je vse skupaj neuradna predelava, na kateri delajo prostovoljci, tako da ne smete pričakovati nekega spektakularnega izdelka, ki ga kažejo druge AAA igre. Vseeno pa je projekt navdušujoč, upamo samo, da ga Capcom ne bo ugasnil, še preden bo dokončan. Spodaj si lahko ogledate prvi napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime