Call of Duty: Modern Warfare – odprta beta bo podpirala način 32v32

Še malo in lahko bomo tudi praktično preizkusili težko pričakovani Call of Duty: Modern Warfare. Igra bo namreč 21. septembra prejela odprto beto, ki jo bo lahko preizkusil prav vsak – tudi tisti, ki igre še niste prednaročili. Trajala bo dva dni in se bo zaključila 23. septembra.

Razvijalec Infinity Ward je pred kratkim sporočil, da bo beta test močno zanimiv. Preikzusiti bo namreč moč novi igralni način Ground War, kjer se na enemu bojišču spopade do 64 igralcev v skupinah 32v32.

Da bodo stvari še bolj slastne, bomo lahko preizkusili tudi še dva dodatna načina: 2v2 Gunfight ter 6v6. Omejitev med preigravanji ne bo, saj bo že odprta beta podpirala navzkrižno igranje med različnimi platformami. Tako je denimo lahko vaš kolega na PS4, vi pa na PC-ju in še vedno bosta lahko pomerila moči na isti mapi.

PC-jaši boste lahko dodobra stestirali svoje grafične kartice serije RTX, saj bo Modern Warfare podpiral ray tracing od samega začetka. Sličice na sekundo bodo odklenjene, dobili pa bomo tudi možnost nastavljanja FOV pogleda, podprt pa bo celo HDR način.

Call of Duty: Modern Warfare izide 25. oktobra 2019, svojo kopijo si lahko poiščete tule.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Zdaj lahko igrate prve štiri misije iz Warcrafta 2 v pogonu Warcrafta 3 Reforged

Warcraft 2: Tides of Darkness je izšel leta 1995, kar pomeni, da je prestar celo za zame, saj sem svojo pot s...

Indiana Jones 5 naj bi konstantno prelagal izid zaradi težav s scenarijem

Minilo je že 12 let odkar je izšel zadnji Indiana Jones film, imenovan The Kingdom of the Crystal School, a še danes...

Smo res dobili prve slike igre Starfield?

Razvijalec Bethesda, znan po svojih Elder Scrolls in Fallout igrah, se je po 25 letih odločil izdelati en povsem originalen naslov. To...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!