League of Legends – skupnost razburjena, saj so se vstopnice pričele prodajati par ur prej in se sedaj preprodajajo po ogromnih cenah

Včeraj smo izvedeli seznam kvalificiranih ekip za letošnje League of Legends svetovno prvenstvo in navdušena skupnost je z zadržanim dihom čakala na uradno prodajo vstopnic.

Prodaja naj bi se začela včeraj ob 16.00, a se je nepričakovano začela skoraj pol ure prej. Tako je kar nekaj navdušencev ostalo praznih rok, saj so se do vstopnic dokopali preprodajalci. Ti so nato nabrali bogato zalogo in jo sedaj odprodajajo po močno višjih cenah.

Da bi bila zadeva še hujša, so se vstopnice predčasno začele prodajati tudi na spletni strani Ticketmaster. Tam so se blagajne odprle kar dve uri pred uradnim pričetkom prodaje in na stran je zgrmelo ogromno botov, ki so delovali pod komandami preprodajalcev.

Riot sicer pravi, da so vstopnice na Ticketmasterju bile namenjene samo League partnerjem, vendar nekateri kupci na Redditu pravijo, da so se tam do svojega izdelka dokopali, pa čeprav niso partnerji.

Riot zaenkrat še ni podal uradne izjave, a zdi se, da boste letošnji Worlds morali spremljati pred domačimi ekrani ali pa preprodajalcu nameniti lep kupček evrov za ogled v živo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime