Fortnite bo dobil preobleko vesoljčka, ki se nanaša na približujoči dogodek “Storm Area 51, They Can’t Stop All of Us”

Dogodek “Storm Area 51, They Can’t Stop All of Us” je ena bolj zanimivih zadev, odkar smo si navadni zemljani ustvarili račun na Facebook strani.

Zadeva se je najprej začela kot šala, saj se je iz nikjer na Facebooku pojavil dogodek, kjer bi masa ljudi napadla vojaško oporišče Area 51, katera že desetletja polni ameriške časopise kot lokacija, ki naj bi skrivala tehnologijo zunajzemeljskih bitij.

Vendar je zadeva postala viralna in iz šale postala resnična zadeva, kjer bodo nekateri norci res poskušali napasti bazo. Dogodek bo štartal že čez 2 dni in 20. septembra bo tako sredi puščave stalo ogromno radovednežev, zagotovo pa bo tudi nekaj cosplayerjev. Dogodek je narasel do te mere, da se je organiziral pravi festival, na njem pa bo dovolj hrane in pijače, nastopale pa bodo celo glasbene skupine. Rezervirate si lahko celo parkirno mesto! Ne verjamete? Poglejte si uradno stran!

Takšen dogodek ni spolzel niti mimo oči razvijalca Epic Games, ki za svojo igro Fortnite pripravlja prav posebno preobleko vesoljčka. Uradnega še ni bilo nič, saj je zeleno bitje razkril “dataminer”, spodaj pa si lahko ogledate video “skina”, ki se bo tu imenoval The Traveler.

Poleg The Travelerja je razkril tudi preobleko ženske verzije Valentine’s Day Love Ranger, video nje si lahko ogledate spodaj.

Epic uradno ni še razkril ničeasar, a stavimo, da bo jih bo razvijalec predstavil 20. septembra, ko se bo zgodil uradni “napad” na Area 51. No, razen če takrat vojaške sile kakšnega pogumneža ne pokosijo z metki, saj bi bila potem to precej slaba reklama.

Mimogrede, novi skin lahko nato ponosno prikažete tudi na našemu Fortnite turnirju! Online kvalifikacije se začnejo 6. oktobra, čakajo pa vas bogate nagrade. Prijava s klikom na gumb spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime