Naslednji teden štarta Cube World beta

Cube World je bila igra, ki je s svojo igralnostjo in zanimivo grafično podobo očarala igričarsko skupnost. A to je bilo leta 2014 in takrat se je razvoj nenadoma zaustavil.

Pet let kasneje, ko smo že vsi mislili, da je špil že zdavnaj pokopan, ko se je nenadoma spet oglasil razvijalec in celo oznanil, da bo Cubeworld kmalu izšel na platformi Steam.

Veliko je bilo seveda vprašanj, kam za vraga je zadeva izginila za pol desetletja. Razvijalec Wolfram von Funck se je v blog zapisu dotaknil tudi tega. Dolga molčečnost je bila posledica DDOS napada, ki se je zgodil takoj, ko je bil špil ponujen v trgovini. To je pri razvijalcu “zlomilo nekaj globoko v njemu” in zato je izginil iz igričarske scene.

Vendar pustimo te grdobije v preteklosti, saj je čas, da se osredotočimo na skorajšnjo beto. To boste lahko preigravali že 23. septembra, a žal ne bo na voljo vsem. Dostop boste dobili samo tisti, ki ste leta nazaj pridobili alfa različico. Ponosni lastniki se lahko veselite beta ključa za Steam, ki ga boste prejeli na svoj Picroma račun.

Če niste med temi srečneži, se ne obremenjujte preveč, saj naj bi igra v končni različici izšla že enkrat oktobra.

Cubeworld si lahko ogledate na Steamu, kjer si ga lahko dodate med seznam želja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime