Rockstar trenutno podarja brezplačne kopije igre GTA: San Andreas

Steam, Origin, Epic Games Launcher, Uplay, Battle.net. To so vse zaganjalniki, ki jih povprečen PC-jaš mora posedovati na svojemu računalniku, če seveda želi preigravati vse najnovejše igre. Že to je cela zmeda, ki pa je ne bo kmalu konec, saj se jim je zdaj pridružil še Rockstar Game Launcher.

Slavni razvijalec bo namreč vse svoje igre začel ponujati na tej platformi. Katalog zaenkrat ni ogromen, a je pomemben. Gor boste lahko odkrili vse GTA igre ter druge kot so denimo L.A. Noire ter Bully: Scholarship Edition.

Platforma zaenkrat omogoča samodejne posodobitve ter shranjevanje v oblaku, cene iger pa so praktično identične tistim, ki jih že imamo na Steamu. Za prijavo lahko uporabite svoje prijavne podatke od Rockstar Social Club, katere zagotovo že imate, če ste že kdaj preigravali GTA 5.

Rockstar želi na platformo dobiti čim več uporabnikov, zato zaenkrat vsakemu novemu času podarjajo brezplačno kopijo igre GTA: San Andreas. Vse kar morate storiti, je da ob obisku sledeče povezave prenesete program in ustvarite uporabniški račun.

Seveda so se takoj začela pojavljati ugibanja, čemu je Rockstar spočel prav svoj zaganjalnik. Se nemara pripravlja Red Dead Redemption 2 za PC? To bi bila logična poteza, saj bo morda RDR 2 izšel ekskluzivno na njihovi platformi, kar bi jim prineslo ogromno novih uporabnikov, poleg tega pa bi se tako izognili plačevanja procentov prodaje Steamu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime