Ghost Recon Breakpoint – odprta beta štarta naslednji teden, tu je bizarni oglas z Lil Waynom

Ghost Recon Breakpoint je ena tistih iger, ki redno izdaja odlične napovednike, vendar se mi še zdaj ne sanja, če bo igra imela dovolj zabavne in unikatne vsebine, da bo lahko dandanes obstala v temu svetu prenatrpanega večigralskega trga.

Počasi se približuje izid igre in po zaprtemu beta testiranju, se je Ubisoft odločil, da vsem igralcem omogoči preizkus strežnikov in igre v odprta beta preizkusu.

Igralci bodo dobili dostop do več map, različnih igralnih načinov ter misij, ki jih boste lahko opravljali v družbi z drugimi igralci. Za razliko od zaprtega testiranja, bo odprta beta ponudila tudi PvP način Ghost War.

Zaprta beta štarta 26. septembra, trajala pa bo do 29. septembra. Igralci si boste lahko datoteke prenesli že dva dni prej, natančno časovno razpredelnico pa si lahko ogledate v spodnji priročni sliki.

Mimogrede, PC-jaši boste svojo kopijo zaman iskali na Steamu, saj bo Ghost Recon Breakpoint izšel samo za Epic Games in Uplay platformi.

Da Ubisoft ne špara na promociji je razvidno iz zadnjega napovednika, kjer so za promocijo uporabili rapperja Lil Wayna. Celoten napovednik je odigran s pravimi igralci in treba je reči, da je zadeva zanimiva za ogled, čeprav morda malce bizarna. Lil Wayne pač ni ime, ki bi ga človek postavil ob bok take večigralske akcije.

Ghost Recon Breakpoint izide 4. oktobra 2019.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime