Naslednji Total War nas bo popeljal v Trojo

Že nekaj časa se je špekuliralo o tem, kam točno nas bo odpeljal naslednji del zgodovinske strategije Total War.

Govorice so sedaj že praktično uradno potrjene, saj nas bo očitno naslednji del odpeljal v zanimivo obdobje Troje. Razvijalec Creative Assembly je letos že registriral ime Total War Saga: Troy, sedaj pa je en obiskovalec lokalne trgovine na Twitterju razkril sliko naslovnice revije PCGamer.

Očitno se je nek trgovec malce zmedel in revijo predčasno postavil na svoje police, saj razkritje naslova še ni bilo pričakovano. A več kot očitno je, da bo novi Total War prešel v obdobje Troje, zanimiv pa je tudi podnaslov: “Epska bitka v svetu bogov in pošasti.”

Zanimivo bo torej videti, če bo novi Total War vseboval kakšne antične pošasti in če naslov ne bo povsem realističen. Tako zna razvijalec v svojo historično sago primešati nekaj sestavin iz ločene veje Total War: Warhammer.

V zakup je potrebno vzeti tudi dejstvo, da to ne bo glavni naslov Total War franšize, ampak spada pod “Saga” oznako. To se nekoliko manjši naslovi, ki se osredotočijo na specifične bitke v določenemu območju in ne posedujejo ogromnih kampanj, kjer lahko zavzamemo cel svet. Primer te sage je naslov Thrones of Britannia ter Fall of the Samurai.

Kakorkoli že, sam sem nad Trojo navdušen in žalostno je, da se v to obdobje tako malokrat vrnemo – tako v igrah, kot tudi v filmih. Troja film, tisti z Brad Pittom, je odličen primer, kako to dobo odlično izkoristiti. Prav tako ta film poseduje osebno najljubšo pretepaško sceno, ki si lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime