Conan Exiles in Conan: Unconquered sta ta vikend brezplačna na Steamu

Ta vikend bo zelo zabaven za vsakega, ki je oboževalec popularne Conan franšize. Za to v igričarski formi skrbi razvijalec Funcom, ki ima trenutno kar tri naslove, katere pridno nadgrajuje in jim dodaja novo vsebino.

Najprej je tu Conan Exiles, ki je preživetvena igra v odprtemu svetu, preigravamo pa jo iz prvoosebnega pogleda. Špil je najprej leta 2017 izšel v sistemu Zgodnjega dostopa, leta 2018 pa je igra izšla v svoji dokončani obliki. Od takrat smo zanjo prejeli 7 DLC-jev ter goro posodobitev, katere so popravile optimizacijo in hrošče ter dodale novo vsebino. V svojo steam knjižnico jo lahko prenesete tule.

Conan: Unconquered je malce drugačna zadeva. Gre za realno-časovno strategijo, kjer je velik poudarek na upravljanju surovin, seveda pa ne manjka tudi krvavega boja in borbe za preživetje. Brezplačno jo lahko ta vikend preigravate na sledeči povezavi.

Na koncu pa je tu še Age of Conan: Unchained – MMO, ki je najstarejši od naštetih naslovov. Špil je bil sprva plačljiv, vendar ga je Funcom nato izdal pod novim imenom in za igranje ne potrebujete več naročnine. Svoj izvod najdete tule.

Brezplačni vikend bo potekal od danes pa vse do 23. septembra, skozi vikend in naslednji teden pa bosta naslova močno znižana, če se slučajno odločite za nakup.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime