Conan Exiles in Conan: Unconquered sta ta vikend brezplačna na Steamu

Ta vikend bo zelo zabaven za vsakega, ki je oboževalec popularne Conan franšize. Za to v igričarski formi skrbi razvijalec Funcom, ki ima trenutno kar tri naslove, katere pridno nadgrajuje in jim dodaja novo vsebino.

Najprej je tu Conan Exiles, ki je preživetvena igra v odprtemu svetu, preigravamo pa jo iz prvoosebnega pogleda. Špil je najprej leta 2017 izšel v sistemu Zgodnjega dostopa, leta 2018 pa je igra izšla v svoji dokončani obliki. Od takrat smo zanjo prejeli 7 DLC-jev ter goro posodobitev, katere so popravile optimizacijo in hrošče ter dodale novo vsebino. V svojo steam knjižnico jo lahko prenesete tule.

Conan: Unconquered je malce drugačna zadeva. Gre za realno-časovno strategijo, kjer je velik poudarek na upravljanju surovin, seveda pa ne manjka tudi krvavega boja in borbe za preživetje. Brezplačno jo lahko ta vikend preigravate na sledeči povezavi.

Na koncu pa je tu še Age of Conan: Unchained – MMO, ki je najstarejši od naštetih naslovov. Špil je bil sprva plačljiv, vendar ga je Funcom nato izdal pod novim imenom in za igranje ne potrebujete več naročnine. Svoj izvod najdete tule.

Brezplačni vikend bo potekal od danes pa vse do 23. septembra, skozi vikend in naslednji teden pa bosta naslova močno znižana, če se slučajno odločite za nakup.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!