Fallout 4 modifikacija doda nuklearno zimo

Počasi se približuje zima in ne vem za vas, ampak osebno ob takih časih, ko zunaj temperatura pada pod ničlo, raje preigravam igre, ki so prav tako zimsko obarvane.

Za zimo tako nisem mogel na polno izkoristiti Fallout iger, a to se bo morda sedaj, zahvaljujoč pridni modderski skupnosti, spremenilo.

Izšla je namreč nova modifikacija, imenovana Fallout 2287, ki igro Fallout 4 povsem spremeni in sončni Commonwealth spremeni v belo obarvano, nuklearno opustošeno okolico, v kateri je preživetje še največja muka.

Razvijalec D1v1ne122 pravi, da ga je navdihnila igra Frostpunk in zato so tudi v tej modifikaciji prisotne močne preživetvene mehanike.

Sneg namreč ni samo neka grafična popestritev, ampak pomembno vpliva na potek igranja. Naš karakter ima sedaj svojo temperaturo in poskrbeti moramo, da ta ne pade prenizko, saj ga lahko nato doletijo velike negativne posledice kot je denimo gangrena in če še naprej ne skrbimo zanj, se na koncu pripeti tudi smrt.

Paziti bo treba, da naš post-apokaliptični junak ne stoji na vetru ali pa da se ne zmoči, saj vse to prispeva k hitrejšemu nižanju temperature. K sreči se bomo lahko ogreli ob okoliških ognjih ali pa se spravili v posteljo. Če nam bo šlo res za nohte, lahko nakovačimo tudi molotovko in se tako na hitro pogrejemo.

Fallout 2287 je hudo impresiven izdelek. Razvijalec je poskrbel za čudovite grafične efekte, saj sneg realistično pada se in snežinke se vrtijo v vetru. Bela odeja se zna tudi nabirati na površju oblačil in to je precej impresivno za modifikacijo, ki je trenutno še v razvoju.

Za prenos in inštalacijo se odpravite na Nexus stran.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime