Call of Duty: Modern Warfare Survival način bo za eno leto ekskluziven konzoli PlayStation 4

Ah, te ekskluzive.

Da ima vsaka konzola svoje ekskluzivne igre seveda ni nič novega. S tem si lastniki teh izdelkov zagotovijo večjo prodajo svojih konzol, vendar je sedaj prihajajoči Call of Duty: Modern Warfare poskrbel za novo kontroverzijo, ki je dodobra razburkala igričarske vode.

Včeraj je namreč izšel nov napovednik, ki se je osredotočil predvsem na zgodbo. Vendar so igralci ob koncu videa opazili napis, da bo igralni način Spec Ops Survival Mode ekskluziven samo za PlayStation 4.

Sony je v preteklosti že spočel podobna partnerstva z Actvisionom, navsezadnje je bila vsebina v Black Ops 4 za en teden zavezana samo PS4 lastnikom. Vendar so šli tule korak dlje, saj bo Survival Mode ekskluziven za PS4 kar za eno leto.

To je dolga doba in ne moremo mimo dejstva, da bodo PC in Xbox One lastniki dolgo časa preigravali oskubljeno različico, katera ne bo vsebovala vse vsebine. Čez eno leto se itak pripravlja že naslednje poglavje COD serije, za katero se šušlja, da bo Black Ops 5 in takrat, ko bo Survival Mode končno postal na voljo vsem, bodo igralci že šli v objem drugega naslova.

To je velika škoda, saj so odzivi igralcev nad beto Modern Warfara zaenkrat na moč pozitivni in škoda, da igralno polje ob izidu ne bo za vse enako.

No, vsaj enoigralska kampanja se med platformami ne bo razlikovala, kar obljublja tudi spodnji napovednik.

Call of Duty: Moder Warfare izide 25. oktobra 2019.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime