Call of Duty: Modern Warfare Survival način bo za eno leto ekskluziven konzoli PlayStation 4

Ah, te ekskluzive.

Da ima vsaka konzola svoje ekskluzivne igre seveda ni nič novega. S tem si lastniki teh izdelkov zagotovijo večjo prodajo svojih konzol, vendar je sedaj prihajajoči Call of Duty: Modern Warfare poskrbel za novo kontroverzijo, ki je dodobra razburkala igričarske vode.

Včeraj je namreč izšel nov napovednik, ki se je osredotočil predvsem na zgodbo. Vendar so igralci ob koncu videa opazili napis, da bo igralni način Spec Ops Survival Mode ekskluziven samo za PlayStation 4.

Sony je v preteklosti že spočel podobna partnerstva z Actvisionom, navsezadnje je bila vsebina v Black Ops 4 za en teden zavezana samo PS4 lastnikom. Vendar so šli tule korak dlje, saj bo Survival Mode ekskluziven za PS4 kar za eno leto.

To je dolga doba in ne moremo mimo dejstva, da bodo PC in Xbox One lastniki dolgo časa preigravali oskubljeno različico, katera ne bo vsebovala vse vsebine. Čez eno leto se itak pripravlja že naslednje poglavje COD serije, za katero se šušlja, da bo Black Ops 5 in takrat, ko bo Survival Mode končno postal na voljo vsem, bodo igralci že šli v objem drugega naslova.

To je velika škoda, saj so odzivi igralcev nad beto Modern Warfara zaenkrat na moč pozitivni in škoda, da igralno polje ob izidu ne bo za vse enako.

No, vsaj enoigralska kampanja se med platformami ne bo razlikovala, kar obljublja tudi spodnji napovednik.

Call of Duty: Moder Warfare izide 25. oktobra 2019.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

En star televizor je več kot leto dni povzročal internetne izpade cele vasi

Spletna stran Gizmondo poroča o zanimivi zgodbi iz ene male vasice v Walesu, ki se je kar 18 mesecev borila z masovnimi...

Čudoviti Black Myth: Wukong prikazal boj z ogromnim volkodlakom

Prejšnji mesec nas je kitajski razvijalec Game Science presenetil s precej obsežnim napovednikom za igro Black Myth: Wukong. O tem naslovu se...

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!