Stalker Online je resnična zadeva in ta MMO prihaja kmalu na Steam

Spletna stran PCGamer poroča o zanimivemu naslovu, ki sliši na ime Stalker Online. Špil je bil najavljen že leta 2012, vendar se je takrat zapletel v legalno bitko z nekim posnemovalcem, ki je takrat razvijal praktično isto igro z naslovom sZone Online.

Sedaj je teh legalnih traparij konec in razvojna ekipa je dobila odprte roke pri ustvarjanju igre Stalker Online. Vendar ne pričakujte nekega naslednika pravih Stalker iger, ki jih je leta nazaj spočel razvijalec GSC Game World in kateri trenutno dela na pravemu nadaljevanju franšize.

Stalker Online bo MMO, kjer se bo na mapi naenkrat gnetlo ogromno istočasnih igralcev, pogled pa se je preselil iz prvoosebnega na tretjeosebnega.

Čaka nas ogromno mutantov, sovjetske okolice ter anomalij. Nabirali bomo lahko izkušnje, nadgrajevali svoja orožja ter se pridružili raznim frakcijam. Glede na napovednik zadeva niti ne izgleda preveč zanič, vizualna podoba pa zna prinesti lepo količino strašljive, nuklearne atmosfere, ki je morda najbolj pomembna sestavina takšnih iger.

Igra bo na Steam prispela še letos jeseni, nepotrpežljivi pa se lahko že prijavite v beto in si prenesete datoteke na sledeči povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime