Teamfight Tactics bo dobil tekmovalno ligo

Teamfight Tactics je debatiral junija in hitro osvojil vse pristaše League of Legends igre, ki so si zaželeli malce drugačnega igranja, kjer pa bi bili še vedno prisotni junaki iz njihove najbolj priljubljene igre.

Razvijalec Riot je julija objavil, da bo Teamfight Tactics postal stalni igralni način, sedaj pa so se odločili, da gredo še korak dlje.

Za TFT se bo tako začela prava tekmovalna liga, katera naj bi štartala leta 2020. Riot je do tega zaključka prišel pri ogledu statistik, kjer “ranked” igre odigrane 4x več od tistih standardnih.

Poleg tega igra TFT mesečno 33 milijonov igralcev in v zadnjih 30 dnevih so igralci v igro vložili 720 milijonov ur. Teamfight je prav tako poskrbel za 30% rast igralcev v League of Legends izven Kitajske, pri slednjih pa je od izida TFT-ja v LoL prišlo 35% radovednih novih igralcev.

Riot je nad odzivom skupnosti navdušen, zato so se odločili v TFT vložiti več napora. Za prihodnost imajo velike načrte, približuje pa se tudi izid posodobitve 9.19, katera bo vnesla novega šampiona Kai’Sa ter nov predmet Sparring Gloves. To so tudi zadnje večje spremembe za Set 1, naslednji mesec pa se nam pripravlja že Set 2.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!