Star Wars Jedi: Fallen Order dobil nov štorijalni napovednik

Order 66 je znan vsakemu pravemu oboževalcu Star Wars sage. Gre za zloglasni ukaz zlobnega Darth Sidiousa, kjer so Jediji nenadoma postali sovražniki republike in začela se je neizprosna likvidacija.

Ravno temu ukazu bo poskušal ubežati naš junak Cal, ki bo igral glavno vlogo v prihajajoči igri Star Wars Jedi: Fallen Order. A zbežati ne bo ravno enostavno, saj mu bodo za petami Inkvizitorji. To so lovci na Jedije, ki so strenirano specifično za pobijanje na Silo občutljivih Jedijev in z njimi ni ravno pametno zobati češenj. Tega se ob srečanju z njimi zaveda tudi Cal, ki izgleda močno prestrašen, saj Inkvizitorjem delajo družbo še Purge Trooperji, tako da bo imel polne roke dela.

Star Wars Jedi: Fallen Order je končno ena Star Wars igra, ki ne bo usmerjena v večigralstvo. Da morda od špila nekaj bo priča renome razvijalca Respawn, kateri je znan po svojih kvalitetnih igrah Titanfall ter Apex Legens. Ravno v Titanfall 2 so dečki dokazali, da znajo delati zanimive zgodbe in upamo, da se bo to izkazalo tudi v prihajajočemu projektu.

Star Wars Jedi: Fallen Order izide 15. novembra, razvijalci pa so prikazali novi napovednik, ki se osredotoči specifično na zgodbo. Čaka vas spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime