Novi Pokémon anime predstavi predelanega Asha ter nov karakter

Anime navdušenci, ki ste poleg tega še privrženci luštkanih živalic ter karakterjev, ki se nikoli ne postarajo, zagotovo napeto pričakujete nov Pokémon anime, ki bo tokrat imenoval Pokémon Pocketmonsters.

Sedaj smo dobili nove podrobnosti glede te serije, kjer zagotovo v oči najbolj stopa predelana vizualna podoba junaka Asha. Ta tokrat izgleda malce mlajši, grafične predelave pa je bil deležen tudi njegov večni pribočnik Pikachu.

To pa ni vse, kar je prikazal novi napovednik. Očitno bo v seriji veliko vlogo igral tudi nov karakter Gou. Temu bo glasilke posodil Daiki Yamashita, ki poprej odigral vlogi Juna v Sword Art Online II ter Izuka Midoriya v My Hero Academia.

Gou je star 10 let, a bo imel velike ambicije, ki jih bo lovil s svojim spremljevalcem Scorbunnyjem. Želi ujeti vsakega Pokémona, v svojo zbirko pa želi na vsak način dobiti mitičnega Mewa.

Za zvočno obliko animeja bo tokrat poskrbel Yuki Hayashi, ki je prej skrbel za serijo My Hero Academia. Za vizualno podobo je tokrat glavni Shuhei Yasuda, sodeloval pa bo z Daiki Tomiyasujem. Na režiserski stolček se bo tudi tokrat usedel Kodaira Maki.

Nova serija bo svojo premiero doživela 17. novembra, radovedneži pa si lahko ogledate tudi novo spletno stran. Napovednik si lahko ogledate v spodnji Twitter objavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime