Razerjev novi RGB mikrofon med streamenjem prikazuje emotikone

Prenašanje svojih igralnih dogodivščin preko interneta je dandanes lažje kot kadarkoli prej, je pa zato na področju streamnja prisotna tudi ogromna konkurenca. Zato si mora novo nastali kanal priboriti svoje mesto med gledalci, to pa mu lahko uspe samo z unikatno vsebino in dobro prezentacijo.

Ravno sem bi lahko uvrstili novi mikrofon podjetja Razer. Ta se imenuje Seiren Emote in njegova največja posebnost je prikazovanje emotikonov, ki se lahko izrišejo kar direktno na mikrofonu.

Seiren Emote je glede specifikacij kar močna zadeva, oko pa pritegne LED zaslonček, ki ga obrnemo proti kameri. Na ekranu se lahko nato izriše preko 100 različnih emotikonov, ki so lahko statični ali pa animirani. Te lahko streamerji prilagodijo za interakcijo z gledalci: če denimo nekdo donira, se bo izrisal emotikon vreče z denarjem, če pa se bo pojavil nov naročnik, se na mikrofonu lahko izriše podoba +1.

Uporabniki bodo lahko naložili tudi svoje podobice, poskrbeti morajo samo za enostavne in lahko razločljive slike, saj zaslon izriše podobo v mreži, sestavljene iz 8×8 kvadratkov.

Seiren Emote je kompatibilen z vsemi bolj popularnimi programi kot so Streamlabs, Twitch in Mixer, za nakup pa se odpravite na sledečo povezavo, kjer boste zanj primorani odšteti 219,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime