Telefonski Call of Duty Mobile boste lahko igrali na PC-ju z miško in tipkovnico

Oboževalci COD franšize zagotovo težko pričakujete naslednji naslov, ki bo tokrat nosil nekam zmedeni naslov Modern Warfare.

A Activision bo poskrbel tudi za tiste, ki bi si zaželeli nekaj brezplačne večigralske akcije na svojih telefonih. V razvoju je namreč Call of Duty Mobile – brezplačni naslov za iOS in Android sisteme.

Mobilno igranje večigralskih iger je precej popularno – to dokazujeta večigralska battle royale šampiona PUBG ter Fortnite, zato ni čudno, da si želi kos te pogače tudi Activision s svojo COD serijo.

Mobilno igranje pa zna biti malce moteče za tiste bolj napredne igralce, saj so kontrole na dotik nenatančne in tudi nerodne, ko s prsti prekrivaš polovico zaslona in ne vidiš akcije. Takšnim je namenjen uradno podprt emulator za Android, ki se imenuje GameLoop. Igralci bodo na njem lahko brezskrbno uživali v igri Call of Duty: Mobile in se za svoje igranje celo poslužili naveze miške in tipkovnice za ultimativno izkušnjo.

Ali bodo strežniki zaznali, kdo igra na emulatorju in kdo na navadnemu telefonu še ni znano. Logično je, da bodo imeli v temu primeru PC-jaši močno prednost, zato bi na temu mestu Activision moral vgraditi nek način primernega parjenja.

Preigravanja mobilne različice se boste lahko lotili že jutri, saj Call of Duty Mobile izide že 1. oktobra, spodaj pa si lahko ogledate igralni napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime