Destiny 2 do večera ne bo na voljo, saj razvijalec premika igro na Steam platformo

Če ste morda navdušen igralec Destiny 2, potem ste zagotovo že slišali za spor razvijalca Bungie ter založnika Activision. Na koncu je imel Bungie poln kufer izkoriščanja, zato se je od založnika ločil in bo za razvoj igre in nadaljnje založništvo poskrbel kar sam.

Posledično je bil špil odstranjen iz Battle.net platforme in bo sedaj s polnimi jadri zajadral na Steam. Destiny 2 bo tako doživel skoraj popolno predelavo, saj bo špil po novem brezplačen v obliki Destiny 2: New Light, pripravlja pa se tudi novi dodatek Shadowkeep.

Migracija igre ni mačji kašelj in celotni postopek se bo začel že danes. Tako Destiny 1 kot tudi Destiny 2 tako danes ne bosta na voljo za preigravanje. Strežniki naj bi se zopet postavili na noge šele v večernih urah, nekje ob 19.00. Vendar Bungie opozarja, da znajo igralci vse do 22.00 naleteti na težave pri igranju, saj se bodo v ozadju še vedno izvajale nekatere posodobitve.

Dobra novica je, da si lahko brezplačno verzijo že prednaložite na Steamu in tako samo še počakate na oživitev strežnikov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime