Streamer, ki ima očitne probleme z jezo, zaradi nedelujočega interneta zlomi tipkovnico

Vsi vemo, da smo dandanes vsi odvisni od interneta. Je naš stalni spremljevalec v službi in je nepogrešljiv dodatek, ko se želimo skleniti doma v stol in odigrati kakšno večigralsko igro ali pa si nekaj pogledati na Netflixu.

Skratka, internet bi nam moral služiti za relaksacijo in pomiritev, a ironično zna njegovo pomanjkanje privesti do nekontrolirane jeze in razbijanja okoliških predmetov.

Medtem ko bi normalen človek ob težavah z internetom šel pospraviti stanovanje ali se zamotil nekako drugače, je streamer neekynooky nekoliko drugačen možakar. Tip je želel preko Twitcha zabavati svoje gledalce z igro Teamfight Tactics, a mu je ponagajal internet.

Težave mu je delal predvsem brskalnik in neekynooky se je večkrat potožil čez dejstvo, da živi v razviti državi leta 2019 in mora trpeti ob nedelujočem internetu. Zanimivo je videti njegovo postopno dvigovanje jeze – v enemu momentu dvigne tipkovnico nad glavo in priseže, da jo bo razbil, a se nato pomiri.

Vendar mu v eni točki dokončno prekipi in nastrada ga uboga tipkovnica. Ta je bila očitno nekaj poceni, saj dvomimo, da bi lahko tako elegantno zlomil nekaj konkretno mehaničnega.

Če si želite slišati, kakšen je zvok eksplodirajoče tipkovnice, si le poglejte spodnji posnetek. Vsekakor bi streamerju priporočali, da včasih malo bolj zadiha in drži svojo jezo za kakšne bolj pomembne reči.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime