The Last of Us Part II bo deloval odlično na prvi različici konzole PlayStation 4

Razvijalec Naughty Dog pravi, da bo novi del igre The Last of Us odlično optimiziran tudi za prvo različico PlayStation 4 konzole, katera je že precej stara, ampak še vedno poganja lahko poganja vse najnovejše igre, čeprav se pri nekaterih že močno poznajo problemi z optimizacijo.

Letos je že zelo zadišalo po novi Sonyjevi konzoli PlayStation 5 in veliko je bilo govoric, da bo ta izšla skupaj z igro The Last of Us Part II, ampak temu ne bo tako, saj je The Last of Us Part 2 dobil datum izida za februar 2020, PS5 pa naj bi izšel enkrat proti koncu naslednjega leta.

The Last of Us je igra, kjer je v prvi vrsti zgodba, vaš karakter in dogajanje okrog njega. Pričakovanja za drugi del so seveda ogromna in lahko le upamo, da nas ne bodo razočarali. Prav tako bo tudi drugi del ostal ekskluziva za PlayStation 4 in upamo, da bo dobila tudi Remastered različico (kot se je to zgodilo s prvim delom), ko bomo dobili v roke novi PlayStation z veliko boljšo strojno opremo.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!