Elder Scrolls Online organiziral dobrodelno kampanjo, kjer s pobijanjem zmajev rešujemo mucke v resničnem življenju

Vedno je lepo videti, ko se razvijalci odločijo za neko dobrodelno kampanjo in s tem dvignejo številke pri preigravanju svojih iger, hkrati pa s tem pomagajo tistim, ki so pomoči potrebni.

Tokrat se je za darežljivost odločil ZeniMax, ki skrbi za precej popularno MMO igro Elder Scrolls Online. Ta je pred kratkim preko razširitve Elsweyr v igro končno vpeljala priljubljene zmaje in ti bodo sedaj služili kot tarče za donacije preko kampanje #SLAYDRAGONSSAVECATS.

Od 3. oktobra dalje bo namreč ZeniMax za vsakih 5 pobitih zmajev v igri, doniral 1 $ organizacijam Best Friends Animal Society (ZDA) ter Four Paws (Evropa), katere skrbijo za dobrobit živali kot so zapuščene mačke in psi. Best Friends Animal Society se bori proti pobijanju živali v zavetiščih, medtem ko Four Paws skrbi za hišne ljubljenčke, “ki so pod neposrednim vplivom ljudi”.

ZeniMax bo tekom kampanje organiziral tudi razne dogodke. Jutri štarta dogodek Dragon Rise, v kateremu si bodo igralci lahko z uspešnim pobijanjem prislužili razne nagrade kot so Grim Harvester kostum, Dragon’s Treasure Trove ter prikupnega spremljevalca Dragon Impa. Igralce čakajo še drugi dogodki kot so denimo Dawn of the Dragonguard, Witches Festival in Undaunted Celebration.

Razvijalec se je odločil,da bo doniral maksimalno 200.000 dolarjev, za to vsoto pa bodo igralci morali pobiti okoli milijon zmajev. Dobiček bo nato enakomerno razdeljen med obe prej omenjeni organizaciji.

Če ste Elder Scrolls igralec je tako napočil čas, da nabrusite bridko rezilo in se podate v boj za letečimi reptili, saj se boste tokrat borili za nekaj več kot pa samo za virtualne predmete in znate dejansko rešiti kakšno nedolžno živalsko življenje.

Več informacij glede dobrodelne kampanje lahko najdete na njihovi uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime